Terminliste høsten 2020

Grunnet pågående Korona-pandemi arrangerer Sjakklubben inntil videre kun lynturnering på lørdager og høstturnering i langsjakk på tirsdagskvelder.

Lynlørdag – hver lørdag kl 15:00
Drop-in turnering med inntil 36 deltakere. Det spilles lynsjakk med 3 minutter + 2 sekunder i tidskontroll og langbord med inntill 12 spillere i hver gruppe.

Deltakeravgift kroner 50,-. Forhåndspåmelding via Turneringsservice. Dørene åpner klokka 14:30 med turneringsstart kl 15:00. Turneringen varer fram til klokka seks. Velkommen!

Høstturneringen i langsjakk – annenhver tirsdag
Stjernen inviterer inntil 42 deltakere til høstens langsjakkturnering. Det spilles 8 partier på annenhver tirsdag kl. 19:00 med oppstart 8 september 2020. Lenke til Turneringsservice: Stjernens Høstturnering 2020

08. september – Runde 1
22. september – Runde 2
06. oktober – Runde 3
20. oktober – Runde 4
03. november – Runde 5
17. november – Runde 6
01. desember – Runde 7
15. desember – Runde 8

Det blir anledning til å spille utsatte partier i klubben på partalls-ukene mellom hver runde.

Deltakeravgift kroner 300,-. Deltakere må spille alle rundene/hele turneringen, og det forutsettes medlemskap i sjakklubben. Mer detaljer kommer på Turneringsservice.

_ _ _

På grunn av Korona-pandemien og høye smittetall i Oslo, avventer Stjernen med ytterligere arrangementer. Det blir hverken Hurtigsjakk eller Barnesjakk på torsdager i september, og Styret vil ta en ny vurdering om mulig oppstart etter høstferien.

Medlemmer i Sjakklubben skal ha fått mail med informasjon. Har du som medlem ikke mottatt denne, er det fint om du sender en mail til kontakt@skstjernen.no med korrekt e-post, samt adresse og mobilnummer slik at vi kan ajourføre kontaktinfo.

Velkommen!