Hurtigligaen er i gang igjen!

En ny sesong av Hurtigligaen er i gang, og 31 spillere fant veien til Seilduksgata på en sur februar ettermiddag. Men innendørs var det varmt og god stemning, og overraskende nok var det en spiller fra ratinggruppe 3 som gikk helt til topps. Steinar Skjerven har vist tidligere at han har et høyt maxnivå, men det er likevel imponerende å ta 5 av 5 i dette selskapet.

Første runde i gang.

Fire spillere endte på 4 poeng, best kvalitet av disse hadde Sigurd Loe Grøver. Linnea Brobakken vant ratinggruppe 2 med 3,5 poeng. I ratinggruppe 3 fikk Vetle Springgard premie som best i ratinggruppen (unntatt vinneren) med sine 4 poeng. Lillian Black hadde lik kvalitet med Cai Møller Anderson i ratinggruppe 4, men gikk foran på bedre ratingprestasjon.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!