Hurtigligaen med deltagerrekord!

Joda, vi har hatt flere på besøk, men så mange som 37 må vi tilbake til før pandemien for å finne! Frode Lillevold viste seg fra sin utilnærmelige side, og vant med 5 av 5. Best kvalitet av de med 4 poeng ble Vidar Andreassen(*).

Kristoffer Heidar ønsket dokumentert at han spilte på førstebord – det er herved gjort!

Også på 4 poeng finner vi Simen Eriksrud, han vant ratingpremien for gruppe 2. I ratinggruppe 3 fikk Andreas Lorange premie med sine 3.5 poeng. Lillian Black tok sin andre seier på rad i ratinggruppe 4, denne gang med sterke 3 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!


(*) Resultatvisningen i klubben benytter «full» Monrad som førstekvalitet, dvs. summen av poengene alle ens motstandere har fått. Dette er litt uvanlig, som oftest trekker man fra poengene til den spilleren som har lavest poeng (hvilket også eliminerer walkover-runder). Det er uansett alltid hva som vises på skjermen i klubben på spilledagen som gjelder.