Høsten 2023 hos Stjernen!

Høstsesongen begynner for fullt hos Stjernen nå, og vi har et bredt tilbud til både store og små:

Hurtigligaen begynner igjen torsdag 7. september, og vil kjøre hver torsdag til midten av desember. Men vi holder åpent torsdagene før dette også, resten av august blir det åpen kveld med hurtigsjakk. På alle disse torsdagene spilles det 5 runder, betenkningstiden er 10 min. + 5 sek tillegg per trekk pr. spiller pr. parti. Disse turneringene er åpne for alle.

Tirsdag 5. september begynner høstturneringen i langsjakk, påmeldingen har nå åpnet. Denne turneringen har 9 runder, og vil gå på tirsdager fram til jul. Turneringen FIDE-rates, så her kreves det at deltagerne er medlem i klubb (eller NSF). Klubben vil også stille med flere lag i seriesjakken.

Barnesjakken begynner førstkommende torsdag, og vil følge skoleruta ut året. Barna leker og lærer, og får en hobby de kan ha glede av livet ut. Og hvis du er usikker på om dette er noe for deg og dine så kom gjerne innom en torsdag eller to og prøv!

På lørdager kan du møte andre sjakkspillere til lynsjakk på Stjernen, klokka 3 hver lørdag er det Lynlørdag! Deltagerne deles opp i grupper etter spillestyrke og spiller langbord – disse dagene er også åpne for alle.

Stjernen kjører ikke egne kurs, men som medlem i klubben får du 20% rabatt på kurs på The Good Knight! Neste uke starter de begynnerkurs for voksne, mens de hver mandag kjører kurs for hobbyspillere. Mye å lære fra erfarne og inspirerende instruktører!

Det vil også skje andre spennende ting utover høsten:

  • Den 21. oktober blir det Ladies Knight på The Good Knight (med 20 års aldersgrense). Følg med her på web og/eller i Facebook-grupa Stjernevenner for mer informasjon om dette!
  • Den 25. november arrangerer vi GP-turneringen Stjernen 100 år Grand Prix. FIDE-rated lynsjakkturnering som er GRATIS for medlemmer. Meld deg på, her kan de bli fullt!

Velkommen til oss for hyggelige sjakktreff!