Hurtigsjakksesongen er i gang igjen!

Vi har allerede hatt tre åpne kvelder med hurtigsjakk hos Stjernen, men på torsdag 7. september starter Hurtigligaen igjen! Hver torsdag fram til jul arrangerer vi dropp-inn hurtigsjakkturnering med godt humør og lave skuldre.

Hver kveld spiller vi 5 runder, betenkningstiden er 10 min. + 5 sek tillegg per trekk pr. spiller pr. parti. Dørene åpner 18:30, så er det påmelding fram til 18:50 – selve spillingen starter 19:00 presis. Hvor lenge turneringen varer vil variere litt, men normalt er vi ferdig før klokka ti. Torsdagene er åpne for alle, uansett om du er spiller i en klubb eller ikke.

Hver spillekveld premieres* separat, og siden vi deler ut flere ratingpremier vil alle kunne være med i kampen om premiene!

I tillegg til dette så inngår de 15 neste torsdagene i det vi kaller Hurtigligaen, de 10 beste resultatene dine gjennom sesongen slås sammen – og like før jul deles det ut sammenlagtpremier i 5 ulike ratinggrupper.

Sammenlagtvinnerne fra forrige sesong: Tage Sjøflot, Kristoffer Heidar, Frode Lillevold, Linnea Brobakken og Steinar Skjerven

Er du en dreven sjakkspiller så finner du kvalifisert motstand her, og er du helt fersk så er dette en god introduksjon til å spille sjakkturneringer.

Alle er velkommen hos oss i Seilduksgata 11!


*For våre faste spillere gjøres det oppmerksom på at vi har justert premiene noe:

  • Toppremien er justert ned til 300,- (som for Lynlørdag)
  • Premien for andreplass fjernes
  • Ratingpremiene er uendret