Hurtigligaen: Post-covid deltagerrekord!

Vi må tilbake til februar 2020 (like før nedstengningen) for å finne like mange som 44 spillere, hyggelig å se at folk finner tilbake til sjakklubben! Sjakklig endte kvelden med to spillere på 4,5 poeng – Jacob Tollefsen og Einar Nygaard spilte remis i innbyrdes oppgjør mens de vant resten av partiene. Jacob hadde best kvalitet, og tok dermed sin andre seier for sesongen.

Fem spillere endte på 4 poeng, her fant vi bl.a. vinneren av ratinggruppe 2 – Serif Music. Fra ratinggruppe 3 var det flere med 3 poeng, her gikk premien nok en gang til Ole Goethe. I gruppe 4 var Kjell Iversen best, også han med 3 poeng. Ramyar Hassani tok premien i ratinggruppe 5, der hadde han best kvalitet av de som endte på 2 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Velkommen tilbake neste torsdag for ny runde i sesongens Hurtigliga!

Noen bilder fra kvelden: