Hurtigligaen: Det nærmer seg fullt hus!

Med 52 spillere begynner vi å fylle opp også i det ytterste rommet (men vi har plass til enda flere!). Gjennomføring av turneringen tar noen minutter lenger da, men folk er veldig flinke til å levere bordkort!

Manuel Ramirez tok sin femte Hurtigligaseier for sesongen med 4,5 poeng. Halvpoenget avga han mot Jagadish Dathathreya, som da endte på andreplass – også med 4,5 poeng.

Jonas Strømsodd vant ratinggruppe 2 med 3,5 poeng, mens Aksel Rogstad toppet ratinggruppe 3 med samme poengsum. Fra gruppe 4 imponerte Geir Løvaas med 4 poeng. Ratinggruppe 5 ble toppet av en ung Hurtigligadebutant; Thea Alexandra Homtako tok 2,5 poeng. Arne Skjærholt gjorde et solid ratingløft, og vant gruppe 6 med 2,5 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her. Nå er 10 runder spilt, neste uke kan de første begynne å stryke resultater!

Velkommen tilbake neste torsdag for ny runde i sesongens Hurtigliga!

Noen bilder fra kvelden: