Hurtigligaen: Frode tilbake på toppen

Frode Lillevold har vært en stabil poengplukker i Hurtigligaen de siste sesongene, og denne gangen var han tilbake helt på toppen etter å ha vunnet alle sine partier. Nærmeste motspiller fulgte et helt poeng bak, og best kvalitet av de på 4 poeng var Michael Fuglesang.

Bruno Longva vant ratinggruppe 2 med 3,5 poeng, mens Eirik Sandvik Gulbrandsen toppet ratinggruppe 3 med 3 poeng. Like mange poeng hadde Harold Pou Aquirre fra gruppe 4, det holdt til ratingpremie der.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.


Dette var runde 11, de første resultatene er strøket, og det er på tide å ta en titt på toppen i de ulike sammenlagtklassene:

Klasse A: Frode Lillevold er med kveldens 5-poenger oppe i 39 poeng på sine ti tellende resultater, det er 8 poeng foran Manuel Ramirez. Det høres kanskje mye ut, men Manuel har et imponerende snitt – og har bare 7 tellende resultater så langt! Finn Egeland er heller ikke helt ute av kampen her.

Klasse B: Juan Carlos Rueda-Kjeldsen har spilt alle rundene, og har samlet 37 poeng, men det er bare 3,5 poeng foran Petter Yran – og Petter har bare 9 tellende resultater så langt. Serif Music og Einar Nygaard er heller ikke langt bak, men disse har lavere snitt – og trenger noen kanonresultater for å ta igjen.

Klasse C: Odd Ristesund har også spilt alle rundene, og topper med 28,5 – 3 poeng foran Simen Eriksrud. Simen mangler ett tellende resultat, så dette blir en thriller fram mot jul! Sten-Ove Antonsen og Mandar Thombre jager bak, men trenger en solid sluttspurt.

Klasse D: Gabriele Zippi strøk sitt første resultat nå, og hoppet opp til 23,5 poeng. Men ledelsen er utrygg, her har både Jon André Hvoslef-Eide, Kristoffer Heidar og Bruno Longva gode muligheter til å nå ham igjen.

Klasse E: Trygve Rytterager har spilt mye og solid, og har en solid ledelse her med imponerende 26 poeng. Geir Løvaas er sannsynligvis den største utfordreren, mens også Tobias Solli og Tage Sjøflot kan nærme seg.


Velkommen tilbake neste torsdag for en ny spennende runde i sesongens Hurtigliga!

Noen bilder fra kvelden: