Hurtigligaen: Tekniske problemer og forsinkelser

Sesongens fjerde runde i Hurtigligaen gikk flott helt til oppsettet for fjerde parti skulle på plass, da nektet TS helt å samarbeide. Runden ble derfor satt opp manuelt, noe som ga oss vel et kvarters forsinkelse. Mens turneringsledelsen gjorde sitt gikk nå praten lystig i spillerommet, og ingen klagde – så takk for tålmodigheten!

På brettet vant Frode Lillevold 5 av 5 og tok kveldens toppremie! Steinar Skjerven og Ibrahim Mohamoud fulgte nærmest blant mange på 4 poeng.

I ratinggruppe 2 var Pål Aadnekvam et poeng foran nestemann med 4 poeng. Johnny Myklebust hadde best kvalitet av flere på 3 poeng, og tok med det seieren i ratinggruppe 3. Det samme i ratinggruppe 4, her hadde Chethan Bangera best kvalitet. I gruppe 5 hadde Paal Richard Peterson best kvalitet av 3 spillere på 2 poeng.

Velkommen tilbake neste torsdag for mer neglebitende spenning og flere spektakulære sluttspill!


Linker:


Noen bilder fra kvelden: