Høsten hos Stjernen

Torsdag 15. august starter vi opp igjen med hurtigsjakk hos Stjernen! Denne og de to kommende torsdagene har vi åpen kveld, alle er velkommen til å delta – uansett hvor god eller dårlig du er. Dørene åpner 18:30, og vi spiller 5 partier med betenkningstid 10+5.

Torsdag 5. september starter Hurtigligaen opp igjen – det blir samme opplegg som de åpne kveldene, men i tillegg til kveldspremiene kan vi friste med sammenlagtpremier til de beste gjennom sesongen.

Hvis du er mere interessert i langsjakk så starter høstturneringen opp tirsdag 3. september. Påmeldingen er åpen! Utover høsten og vinteren blir det også muligheter til å spille seriesjakk for klubben, vi kommer nærmere tilbake til dette når terminlista er klar.

Og hvis du synes alt dette blir litt treigt så spiller vi selvfølgelig lyn hver lørdag! Dørene åpner 14:30, det deles inn i klasser etter rating, så du er garantert å møte noen omtrent på ditt nivå.

En godbit til slutt: Stjernen har fått oppdraget fra Oslo og Omegn Sjakkrets med å arrangere årets kretsmesterskap i hhv lynsjakk og hurtigsjakk! Dette gjør vi unna på ei helg, så sett av 12. og 13. oktober til pokalkamp i våre lokaler.

Uansett hva av dette som måtte friste – du er hjertelig velkommen! Og alt dette finner du selvfølgelig i terminlista vår.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *