Brett & brikker

Styret har gått til innkjøp av nytt spillemateriell. Brett og brikker er oppgradert og klokkeparken utvidet. Sist men ikke minst er  vi nå innehavere av et digitalbrett som gjør det  mulig å sende partier live.

Materiellet er anskaffet gjennom Sjakkhuset som har gitt oss en god rabatt og betalingsavtale. Ellers jobbes det med spørsmålet om fornyelse av bord, evt stoler, samt at mindre oppussinsoppgaver fullføres.

Denne nettside på eget domene er under utvikling, og etterhvert vil det forhåpentligvis bli både Livepartier og god resultatservice. Har du innspill eller spørsmål tar du kontakt med Vegard.

One thought on “Brett & brikker

  • 28/03/2012 at 14:13
    Permalink

    De nye brett, brikker og klokker er knallgode å spille på. Hvilken type er brikkene?

Comments are closed.