Hurtigliga nr 8 – Wasshaug vant

14 deltakere, Espen Wasshaug vant med 4,5 poeng etter god glid i flere partier. Særlig seieren i runde tre var av det heldige slaget – Ristesund ga opp i en stilling der han kunne slått sorts dronning og fått remisstilling, ettersom det blir patt om tårnet slås tilbake. Dette partiet og andre førstebordspartier er lagt ut på turneringsservice. Andreplassen gikk til Per Omtvedt med 4 poeng, B-premie til Runar Mathisen. Wasshaug og Omtvedt er nå i delt ledelse i sammendraget.

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Kveldens stjernetrekk ble vunnet av Runar Mathisen, som var en av kun to deltakere som fant hvits beste trekk i stillingen under. Her er det flere trekk som vinner, finner du hvits avgjørende angrep som setter matt i 4 trekk? Skriv forslag i kommentarfeltet under!

One thought on “Hurtigliga nr 8 – Wasshaug vant

  • 12/10/2012 at 19:50
    Permalink

    Grattis Espen! Morsomt bilde, kjenner Vegard når han har det uttrykket – der står han godt 🙂

Comments are closed.