Ny seier til IM Devereaux i Hurtigligaen!

Nok en gang dominerte spillerne fra Black Knights på toppen av tabellen i Hurtigligaen. Med 4,5 poeng gikk IM Maxim Deveraux helt til topps for 4. gang denne høsten, halvpoenget foran FM Lars Even Andersen. Kjell Børre Grebstad topper fortsatt sammenlagtlista, men etter hvert som svakeste resultat strykes (de 10 beste resultatene teller i sammendraget), ser det ut til at sammenlagtseieren kommer til å stå mellom IM Devereaux og FM Andersen. B-gruppa ble vunnet av Oddbjørn Ørsnes foran Terje Nyheim, begge med 3 poeng. I B-gruppa sammenlagt står det nå helt likt mellom Jan Hugo Eriksen og Terje Nyheim. Klaterlista toppes av Rune Dybesland som har økt med hele 127 poeng denne høsten!

Mye god sjakk og spennende partier i kveld – ekstra hyggelig ble det på mot slutten av 3. runde da vår gode nabo Vigdis fra Lillunn kom med kake til alle mann! Før 4. runde startet var alt spist opp.

Resultater  |  Sammenlagtliste

 

Partier

1. runde

Runde 10_1

2. runde

3. runde

4. runde

5. runde

HL10_5

 

Stjernetrekket

Rune Dybesland vant kveldens Stjernetrekk, der oppgaven var å finne hvits vinsttrekk i stillingen under:

Stjernetrekket runde 10