Grebstad på topp i Hurtigligaen!

Etter sjakkpause forrige uke pga 1. mai, var det 29 spillesugne sjakkspillere som møtte til 13. runde av Hurtigligaen. Kjell Børre Grebstad toppet sluttabellen etter bare å ha avgitt et halvpoeng til Per Omtvedt i 2. runde. Andreplass gikk FM Lars Even Andersen foran Aslak Haanshuus på tredje. B-premier til Halvor Hartvig og John Olav Kroken. Sistnevnte spilte remis mot FM Andersen i 1. runde, dette ble behørig nevnt i premieutdelingen. C-premie til Arvid Eikevik.

Lars Even overtok ledelsen på sammenlagtlista og ser nå ut til gå mot en ny sammenlagtseier, mens det fortsatt er svært jevnt om andreplassen når det nå gjenstår 2 runder. Odd Ristesund overtok ledelsen i B-gruppa sammenlagt. Klatrerlista toppes av Per Omtvedt (+87) foran Serif Music (+74) og Odd Ristesund (+74).

Resultater  |  Sammenlagtliste

Husk Grand Prix-turnering på Kristi Himmelfartsdag 29. mai, påmelding på nett eller ved oppmøte i spillelokalet. Neste torsdag er det ny Hurtigligarunde, velkommen tilbake!

Partier

Runde 1

Runde 2

 

Runde 3

 

Runde 4

 

Runde 5

Stjernetrekket

Nok en vrien oppgave i stjernetrekket, i stillingen under gjelder det å finne en forsert matt i 9 trekk! Finn klarte det og vant kveldens premie, klarer du å se løsningen? Sort i trekket:

Stjernetrekket runde 13