33,7 deltakere i snitt!

10. runde av Hurtigligaen gikk av stabelen med 35 deltakere. Det er gledelig å kunne slå fast at Stjernens hurtigkonsept har stabilisert seg med et deltakerantall på over 30. Faktisk er vi oppe i et snitt på 33,7 deltakere hver runde!

Med ett unntak har vi hatt 30 eller flere spillere hver kveld denne høsten. Forhåpentlig holder vi snittet oppe de fem siste rundene.

I runde 10 klatret Bertil Svendsen igjen til topps i A-klassen, etter en lang og vond periode uten premieutbetalinger (i hvert fall et par torsdager). Kaloyan Kostadinov tok andreplassen.

Sigurd Ofstad vant klassen for spillere mellom 1500 og 1750 i rating og endte på 5. plass.  Han måtte imidlertid se seg forbigått av en B-klassespiller, nemlig 79 år unge  Leif Kverndal, som bare hadde tre spillere foran seg da den endelige resultatlisten var klar. Eirik Aarnes tok andreplassen i B-klassen.

C-klassen ble vunnet av Torbjørn Øygard, som valgte å gå hjem før han fikk pengene sine. Rune Justad valgte for en gangs skyld å gjette på Stjernetrekket, og det førte til at han ble denne torsdagens vinner.

Fra og med neste runde begynner vi å stryke de dårligste resultatene, men alle må altså ha ti tellende runder i sammendraget, dessverre for turneringslederen som bare har spilt godt én torsdag.

Velkommen til 11. runde 6. november!

Resultater: Hurtigliga runde 10

One thought on “33,7 deltakere i snitt!

  • 07/11/2014 at 14:29
    Permalink

    OG NÅ ER SNITTET 34 DELTAKERE PR GANG !

Comments are closed.