Joel rykker fra i langsjakken

27 spillere møtte opp til Konrad-turneringens nest siste runde. Mens stillingen i Sotsji jevner seg ut, ble mye avklart når det gjelder kampen om førsteplassen på Grünerløkka. Joel slo til med seier over Per i kveld, og siden alle de nærmeste konkurrentene tapte, har han nå 3 poengs ledelse ned til andreplassen. Det betyr at det vil være nok å møte opp til siste runde for å sikre turneringsseier, pga den spesielle poengordningen. Kampen om de neste pallplassene blir imidlertid svært spennende; Milan beholder andreplassen med 21 poeng, men følges av 4 spillere på 20 poeng! Alt skal avgjøres neste tirsdag, møt opp!

Resultatliste etter 10. runde  |  Partier 10. runde

FullSizeRender

Husk VM-sending i klubben på lørdag! Mer informasjon kommer, se foreløpig facebooksidene.