IM Frode Urkedal suveren vinner!

IM Frode Urkedal imponerte med 10/11 poeng i høstens 2. Superlørdag Lyn-NGP. Andreplassen gikk til FM Hallvard V. Ådnøy med 8/11 poeng og bedre kvalitet enn tredjemann GM Torbjørn R. Hansen. En stormester, tre internasjonale mestre, en WIM og seks FM-er stilte blant de totalt 55 spillerne.

Beste spiller under 2000: Per Omtvedt, Stjernen Sjakklubb

Beste spiller under 1500: Aidin Afsari-Rad, Lørenskog

Beste spiller under 1000: Ivar Endeberg,

Beste spiller under 16 år: FM Johannes Haug

Det var flere spillere fra Stjernen Sjakklubb som gjorde en meget bra prestasjon. Beste plassering fikk Kjell Børre med sin 11. plass. Preben Brynemo var overraskelsen som kjempet seg til en 26.plass. I tillegg klarte noen å kjempe godt mot tittelspillerene.

Selve turneringen ble gjennomført på forbilledeligvis av hoveddommer Tarjei Svendsen, med god hjelp fra hjelpedommere Heidi Røneid og Kristoffer Gressli. Klokka 16:30 var premier delt ut, lokalet ryddet og ny uhøytidlig lørdagslyn med 16 spillere i gang. Høstens tredje Superlørdag Lyn-NGP arrangeres 28. november

Minneturnering Knut Engli
Turneringen ble en minneturnering for Knut Engli som omkom i en motorsykkelulykke tidligere i oktober. Bogi holdt en vakker og verdig tale ved oppstarten av turneringen, og i midtrommet var det satt opp bilde, lys og fotoalbum til minne om den avdøde. Begravelse blir tirsdag 20 oktober. Sjakklubben Stjernen gir blomster.

 

Resultater (Turneringsservice)   –   Les om turneringen på Sjakknytt.no  –   Foto: Kristoffer Gressli (Sjakknytt.no)