Johannes vant Høstturneringen!

Siste hengeparti ble spilt i kveld og dermed er alle partiene i høstturneringen 2015 ferdigspilt. Etter 9 runder står forhåndsfavoritten Johannes Kvisla fra SK1911 igjen på toppen av resultatlista, som eneste spiller med 8 poeng. Han tjente dermed gode ratingpoeng nærmer seg topp 90 i Norge på neste FIDE-liste! Yonne Tangelder fra OSS spilte en sterk turnering og tok en klar andreplass med 7,5 poeng, og fin ratingfremgang. Bak henne var det jevnt i kampen om bronsen, med fire Stjernenspillere på 6,5 poeng. Best på kvalitetsberegningen av disse ble Espen Wasshaug som dermed tok tredjeplassen. Øvrige klassevinnere: Benjamin Fjellheim, Groruddalen, 5,5 poeng (klasse 3), Oddbjørn Sjøgren, Stjernen, 6 poeng (klasse 4) og Andreas Oppebøen, Stjernen, 4 poeng (klasse 5). Gratulerer til alle sammen!

Fullstendig resultatliste

Premieutdeling blir på juleavslutningen neste uke!