Klubbmesterskapet 6. runde

Tomislav beholder ledelsen med 5,5 poeng i B-gruppa etter en viktig seier i åpningen mot Rolf Kristian Larsen i 6. runde i kveld. André Skoog står med 5 poeng på andreplass, men kan komme opp i delt ledelse med seier i sitt utsattparti. Jonas Bernstein på tredjeplass med 4,5 poeng. I A-gruppa ble partiet på førstebord utsatt, og toppen av tabellen uendret med Joachim Nilsen i klar ledelse. Kveldens kuriositet: Guttorm Andersen kom rett fra Budapest spring festival, og ble møtt velkommen tilbake med en Budapest-gambit fra Kristoffer Gressli.

Resultatliste  |  oppsett 7. runde

Neste uke spilles utsattpartier. Merk at runde 7 spilles om to uker, 11. april, gi beskjed som vanlig dersom du ikke kan spille da. Mange deltakere er på påskeferie eller spiller i Fagernes. Det er derfor mulighet for de som ikke allerede har utsattpartier, å spille runde 7 neste uke, 4. april! Gi beskjed innen fredag 31. mars dersom du ikke kan spille 11. april og heller ønsker å spille 4. april (mobil Espen Wasshaug: 90569319)