Kampen i hurtigligaen tetter seg til

10 av 15 runder er spilt i hurtigligaen og nå begynner spillerne å stryke sine dårligste resultater. Nå starter de matematiske finberegningene.

148 spillere har vært innom hurtigsjakken de ti gangene det har vært hurtigliga. Det er stor spenning i de fleste gruppene, og uvanlig mange med i toppkampen(e).

I gruppe A er Bertil Svendsen inne i en litt dårlig periode som har gitt både Kaloyan Kostadinov, Kjell-børre Grebstad og Alexander Pena muligheter til å utfordre den tradisjonelle vinneren.

Gruppe B er kanskje den minst spennende, det ser ut som Daniel Hagos har godt grep om seieren her, med mindre Mathias Nesheim som har bedre snitt møter opp på resten av rundene. Spørsmålet er vel her om Daniel rykker opp i gruppe A neste år eller ikke.

Gruppe C er et skikkelig rotterace i år. Gamle travere som Per Nygård, Odd (spiller nummer 1) Ristesund, Rune Justad og Milan Kutrovac kniver side om side. Her spår vi kamp til siste parti.

I gruppe D ser nykommer Andrè Skoog til å festet et skikkelig grep. Han leder med 6 poeng, møter alltid opp og har også best snitt. Det må et stavbrekk til for at Andrè skal miste dette. Men rykker han opp til gruppe C neste år? Han trenger 18 ratingpoeng til på de neste 5 rundene.

Gruppe E er i år den største gruppen, noe vi synes er svært trivelig. 61 spillere (!!) under 1400 i rating har vært innom på torsdager i år, det lover godt for rekrutteringen fremover. Det er også svært spennende i denne gruppen. Farzad Samsami, Vegard Hvidsten og Sefik Maksumic kniver om seieren her alle med svært jevnt snitt.

Alle resultater: http://skstjernen.no/?page_id=4838

Husk at det er spillefri i påsken, og neste runde av hurtigligaen spilles 20. April.