Over 50 deltakere i høstturneringen!

To runder er spilt, og etter de siste påmeldingene passerte deltakerlisten 50 spillere! Foreløpig er det 8 spillere med full pott, den største overraskelsen i andre runde var kanskje at FM Pål-Ole Liabøtrø gikk ned i sluttspillet mot Hårek Haugerud som spilte et godt langsjakkparti. Alle innleverte partier er nå lagt ut på turneringsservice, disse kommer også i partidatabasen på sjakknytt. Vil du ha ditt parti publisert på nett? Gå til sjakknytt sin nye funksjon for å legge inn partier, velg høstturneringen Stjernens høstturnering 2017 og velg riktige spillere. Evt kan du sende .pgn-fil direkte til turneringsleder på epost.

Resultatliste  |  partier

3. runde spilles tirsdag 26. september. 19. september er det frirunde, og da spilles følgende utsattpartier:

Elvis Chikwati – Trym Prestholm

Jon Morten Hellum – Andreas Tenold

Pål A. Martin – Christian Omre

Erlend Furnes – Morten Smedsrud

Sigurd Loe Grøver – Espen Wasshaug

FM Johannes Kvisla – Thomas A. Ryen

Rundeoppsettet til 3. runde blir klart straks utsattpartiene er ferdigspilt. Vi minner om at ved forfall må man gi beskjed til både motspiller og turneringsleder dagen før. Oppdatert kontaktliste blir sendt alle deltakere.