Begynnerkveld mandag 31. januar kl.18:30

Lenke til arrangement og påmelding via Facebook:

Vi inviterer deg som kanskje har fulgt sjakksendingene på TV med interesse. Du som har lyst til å spille sjakk, du som er nysgjerrig på hvordan det er å spille i en klubb, du som spiller endel på app eller nett, eller du som ennå ikke har funnet en klubb du trives i!

Velkommen til en uformell og hyggelig kveld i sjakklubben Stjernen mandag 31. januar kl 18.30.

Vi starter med litt informasjon og gjennomgang av noen regler og sjakketikk. Så litt om selve spillet og hva som et annerledes fra å spille på mobilen. Deretter vil vi gi dere noen tips og prinsipper som kan være lure å følge når dere spiller. Og så kan de som ønsker spille en liten enkel turnering med 4 runder på 10 min betenkningstid per spiller per parti.

Velkommen til Stjernen – Seilduksgata 11, Grünerløkkas