Hurtigligaen: 34 spillere og 1 tilskuer

Kvalitetsdrama i front denne gangen. Frode Lillevold startet med 4 strake, men tapte i siste runde mot Petter Yran. Dermed endte 4 spillere på 4 poeng, og Frode var knepent best på kvalitet. Finn Egeland snek seg foran Petter og tok andreplassen sammenlagt.

34 spillere og 1 tilskuer!

Sistemann på 4 poeng var Stefan Bamboi, han vant dermed en overbevisende ratingpremie for gruppe 3. I ratinggruppe 2 fikk Steinar Skjerven premie med sine 3.5 poeng. Zander Andreas Maurseth deltok på sin første Hurtigliga-kveld, og debuterte med premien for ratinggruppe 4 med sine 2 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!