Hurtigligaen: 34 spillere og 1 tilskuer

Kvalitetsdrama i front denne gangen. Frode Lillevold startet med 4 strake, men tapte i siste runde mot Petter Yran. Dermed endte 4 spillere på 4 poeng, og Frode var knepent best på kvalitet. Finn Egeland snek seg foran Petter og tok andreplassen sammenlagt.

34 spillere og 1 tilskuer!

Sistemann på 4 poeng var Stefan Bamboi, han vant dermed en overbevisende ratingpremie for gruppe 3. I ratinggruppe 2 fikk Steinar Skjerven premie med sine 3.5 poeng. Zander Andreas Maurseth deltok på sin første Hurtigliga-kveld, og debuterte med premien for ratinggruppe 4 med sine 2 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *