Hurtigligaen: Jevnt i toppen

Det er normalt få remiser i Hurtigligaen vår, og det betyr at de kveldene ingen tar full pott er det ofte kvalitet som bestemmer rekkefølgen helt i toppen. Nå var det hele 6 stykker som endte på 4 poeng, og da er det summen av poengene alle motstanderne deres har fått som avgjør rekkefølgen. Denne gangen var det Finn Egeland som kom best ut av dette regnestykket og dermed vant turneringen et halvt kvalitetspoeng foran Kjell Børre Grebstad og Petter Yran.

Fra ratinggruppe 2 hadde både Odd Ristesund og Michael Fuglesang 4 poeng, her stakk Odd av med ratingpremien. I gruppe 3 tok Vetle Springgard 3.5 poengog fikk med det ratingpremie der. Rune R Nilsen tok premien for ratinggruppe 4 med sine 2 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!