Oppsummering Østlandserien

Kanonsesong for 1.laget
1. lagets  tredjeplass i 1. divisjon lover godt for klubbens fremtid.  Stjernens uavgjortresultat mot Nordstrand 1,  bidro til at Black Knights spiller i eliteserien fra høsten. I siste kamp ble det sterke 4  – 1 mot Nordstrand 2. Særlig har trioen Per Omtvedt, Aslak Haanshuus  Børge Svanholm imponert; de gikk ubeseiret gjennom sesongen og presterte langt over forventet. Kjell Børre Grebstad spilte samtlige kamper, tok 50% og dro lasset som lagleder. Vel blåst!

Dramatikk
2. laget havnet farlig nær nedrykksstreken etter tap mot Nittedal, i siste kamp mot OSS 4 tok toppbordene ansvar ved Tor Henriksen og Bjørn Fosdahl (endelig!), mens Espen Wasshaug sikret seier med vinst i siste parti.  Et uavgjort resultat i matchen hadde betydd delt 6. plass, så stang inn til slutt. Lagleder Espen Sollum og Guttorm Andersen tok begge 3,5 poeng totalt.

Rutinert mannskap
Kjell Iversens 3. lag gjennomførte i kjent stil med sitt rutinerte mannskap og havnet på 4. plass etter å ha tatt poeng mot vinnerne Nordstrand 4 og fått grisebank av nedrykksklare Kampen. I avslutningen ble det 1-3 mot 1911′s 3. lag. Knut Engli og Leif Gulliksen sto for den største poengfangsten med 2 poeng hver.

Lagleder og poengsanker
Tross 0,5- 3,5 nederlag i siste kamp ble også 4. laget loset trygt i havn til 4. plass.  Lagleder Kim Hartvig tok 4 av 5 mulige poeng,  Oddbjørn Ørsnes og Edvin Eidså endte også med pluss-score.

En stor takk til alle som har deltatt!