Hurtigligaen i gang!

Georg Børresen (Black Knights)  vant sesongpremieren av Hurtigligaen med 4,5 poeng. Etter 4 strake seire – deriblant mot to IMer (!) – sikret han turneringsseiren med remis i siste runde mot Guttorm Andersen (Stjernen). Andreplassen ble avgjort i et spennende oppgjør på 2.bord i siste runde, hvor IM Maxim Devereaux til slutt gikk seirende ut av duellen mot Kim Astrup (SOSS). Med IM Helge Nordahl på 3. plass dominerte spillerne fra Black Knights seierspallen. Beste Stjernen-spiller ble Guttorm Andersen på 4. plass med 3,5 poeng. B-gruppa ble vunnet av Terje Nyheim (Stjernen) som spilte en god turnering og endte på 3 poeng. Andersen og Nyheim tok solide ratingsprang og topper klatrer-lista, der Serif Music (Stjernen) inntok 3. plass etter en god turnering.

Resultater  |  Partier  |  Sammenlagt

Vi ønsker alle gamle og nye spillere tilbake til ny Hurtigliga neste uke! Det er åpnet for online påmelding på turneringsservice. Vi minner også om påmelding til 90-års jubileumsturnering, der 3. runde av Hurtigligaen spilles som Grand-Prix turnering i anledning klubbens jubileum.

Stjernetrekket

Georg Børresen var den eneste som fant hvits beste trekk i stillingen under, hentet fra et parti mellom Carlsen og Morozevich. Klarer du å se det samme som Carlsen og Børresen?

Stjernetrekket runde 1