Full pott til Kaloyan i Hurtigligaen!

Blant 29 deltakere (sesongrekord) i kveld var Kaloyan Kostadinov uslåelig og vant med 5 poeng foran Kjell Børre Grebstad og Gudmund Stenersen, begge med 4 poeng. B-gruppa ble vunnet av Halvor Hartvig med 3,5 poeng, foran Runar Mathisen på samme poengsum. På sammenlagtlista økte Kjell Børre Grebstad forspranget med ett poeng, mens Kaloyan Kostadinov melder seg på i sammenlagtkampen. B-gruppa ledes fortsatt av Terje Nyheim foran  Jan Hugo Eriksen.

Resultater  |  Sammenlagtliste

Velkommen tilbake neste uke!

Partier

Runde 1

Runde 11-1

Runde 2

Runde 3

Runde 11-3

 

Runde 4

Runde 11-4

Runde 5

Runde 11-5

Stjernetrekket

Finn Egeland ble trukket ut som vinner av ukas Stjernetrekk, med riktig løsning på oppgaven under: hvit trekker og vinner!

Stjernetrekket runde 11