Uavgjort for Stjernens andrelag!

1. runde i Østlandsserien ble spilt denne helga, vi stiller i år med to lag, førstelaget i 1.divisjon og andrelaget i 3.divisjon. Andrelaget åpnet med hjemmekamp mot Drammen 2, som på papiret burde bli en jevn kamp – Stjernen var ratingfavoritter på de to nederste bordene, mens Drammen hadde noe sterkere spillere på de to øverste. Espen kom godt ut av en benoni, fikk press på dronningfløyen og til slutt realisert en fribonde – 1-0 til Stjernen. Halvor kom fint ut av åpningen, men mistet for mange bønder i midtspillet og derfra gikk det rett ned – utligning til 1-1. Nestemann ut var Bjørge, som møtte uortodoks bondespill og ble presset tilbake. Etter tappert forsvar endte det i mattangrep – 1-2 ledelse til Drammen. Dermed var vi avhengige av seier til Børge på 1.bord, og her skulle avgjørelsen falle i tidsnøden. I en lovende stilling bukket Børges motstander stygt i siste trekket før tidskontrollen, og ga opp få trekk senere. Dermed 2-2, og vi tar med oss et viktig lagpoeng og et resultat vi må være greit fornøyd med.

Partier

1. bord

2. bord

3. bord

4. bord

One thought on “Uavgjort for Stjernens andrelag!

  • 03/11/2013 at 17:44
    Permalink

    Førstelaget ble noen skonummer for små mot Hønefoss. Individuelt sett var det bare FM Nils Ragnar Grotnes som kunne reisen hjem med æren i behold, i det han remiserte Rune Myhrvold. Ellers var det litt kjedelig at vi ikke fikk tak i Gudmund Stenersen, og bare fikk spilt på 4 bord.
    Bedre lykke neste gang!

    Forøvrig fin dekning av 2.laget av Espen!

Comments are closed.