FM Andersen til topps i Hurtigligaen!

Black Knights på toppen av resultatlista i kveldens utgave av Hurtigligaen – FM Lars Even Andersen stakk av med seieren med 4,5 poeng, og bedre kvalitetspoeng enn Georg S. Børresen på andreplass med samme poengsum. B-gruppa ble vunnet av Leif Gulliksen med 3 poeng, foran Odd Ristesund som hadde best kvalitet i feltet med 2,5 poeng. I C-gruppa var det Mathias Borger Thoresen som stakk av med pengepremien.

I sammendraget topper fortsatt Finn Egeland lista, men utfordrerne haler innpå. B-gruppa er svært jevn, her skiller det bare 1 poeng mellom 1. og 5. plass sammenlagt!

Resultater  |  Sammenlagtliste

Husk åpen lynturnering på lørdag kl 15:00. Tirsdag spilles 6. runde i klubbmesterskapet. Torsdag om en uke er det klart for ny runde i Hurtigligaen med start kl 19:00. Velkommen tilbake!

Partier

Runde 1

Runde 2

Runde 3

Runde 4

Runde 5

Stjernetrekket

Hver Hurtigligarunde settes det opp en sjakkoppgave på tavla, der alle kan levere sitt forslag på det beste trekket i stillingen. Før siste runde trekkes det en vinner blant de riktige forslagene, som vinner en gratis deltakelse i Hurtigligaen. I kveldens oppgave var det hvit i trekket, og Per Omtvedt fant løsningen. Klarer du å se hvits vinsttrekk?

Stjernetrekket runde 7