Omtvedt med seier i Hurtigligaen!

Svært jevn turnering i kveld, med hele 31 deltakere. Per Omtvedt kapret førstepremien på 400,- etter seier mot Francisco Gonzalez i siste runde. Francisco spilte friskt som vanlig, ofret to offiserer for kongeangrep, og kunne sikret turneringsseieren med evig sjakk og et halvt poeng. I stedet spilte han videre for vinst og tapte til slutt. Se partiet nederst i artikkelen. Andrepremie på 200,- gikk til Finn Egeland som hadde best kvalitet i et felt på 5 spillere med 4 poeng. I B-gruppen endte 4 spillere på 3 poeng, etter kvalitetsberegning tok Odd Ristesund førstepremien (200,-) foran David Skinner (100,-). C-gruppa ble vunnet av Bendik Johannesen med 2 poeng (100,-).

Finn Egeland holder stand på toppen av sammenlagtlista foran Daniel Hagos og Kjell Børre Grebstad. Per Omtvedt og Lars Even Andersen ser også ut til å bli sterke utfordrere, og det vil trolig jevne seg ut når de svakeste resultatene strykes fra runde 11. Francisco Gonzalez er en outsider som også kan hevde seg i toppen dersom han får nok deltakelser. Rune Justad topper fortsatt B-lista, foran John Olav Kroken som knappet innpå ledelsen med et halvpoeng.

Resultater  |  Sammenlagtliste

Velkommen tilbake neste uke!

Partier

Runde 1

Runde 2

Runde 3

Runde 4

Runde 5

Stjernetrekket

Vanskelig oppgave i Stjernetrekket denne gangen, klarer du å finne hvits beste trekk i stillingen under? Odd Ristesund vant kveldens premie etter en noe underlig trekning. Selv om han hevdet å ikke ha levert svar, var det hans navn som sto på den riktige løsningen.

Stjernetrekket runde 8