Kaloyan og Finn ubeseiret i HL9

Kaloyan Kostadinov og Finn Egeland toppet lista i kveld etter seire de 4 første rundene og innbyrdes remis i siste parti, et parti der begge overså vinstmuligheter i sluttspillet – spill gjennom partiet nederst i artikkelen. Kaloyan hadde møtt noe sterkere motstand enn Finn og tok dermed førsteplassen. B-gruppa ble vunnet av Runde Dybesland foran Terje Nyheim, begge med 3 poeng. Christer Gimse vant C-gruppa med 2 poeng.

Finn Egeland befestet sin ledelse på sammenlagtlista og har hele 5 poeng ned til Daniel Hagos og Kjell Børre Grebstad på de neste plassene. I B-gruppa beholder Rune Justad sammenlagtledelsen, men etter en sterk turnering i kveld er Terje Nyheim nå bare halvpoenget bak.

Resultater  |  Sammenlagtliste

Velkommen tilbake neste uke!

Partier

Runde 1

Runde 2

Runde 3

Runde 4

Runde 5

Stjernetrekket

Daniel Hagos ble trukket ut blant riktige løsninger på kveldens oppgave. Finner du hvits vinsttrekk i stillingen under?

Stjernetrekket runde 9