Hurtigligaen runde 8

Hurtigligaen hos Stjernen på torsdager er blitt et attraktivt tilbud for klubbens medlemmer og besøkende med ulik spillestyrke. I runde 8 kom det 42 spillere som fordelte seg jevnt i alle klasser; fra relativt ferske til den mer rutinerte GM-en som kom på delt førsteplass med Bertil.

Håkon vant B-klassen etter en solid remis i siste runde mot en langt høyere ratet spiller.

Odd Ristesund blir nok litt overrasket hvis han leser dette – det er sjelden han forlater lokalet før applaus, heder og ære deles ut for hans topplassering i klasse C.

I gruppen under 1500 var Svein E. Ruud i toppen hele veien, og kunne dermed nøye seg med remis i siste runde for å sikre seieren.

I klasse E var det Stig Slorafoss som vant igjen. Han har nå klatret 151 poeng i internratingen, og viser stadig framgang. Han vil fortsette å kjempe om sammenlagtpremien i klasse E for hurtigligaen, men neste runde har han passert grensen på 1350 og må kjempe om rundepremien for spillere mellom 1350-1500.

Vinner av Hurtigliga runde 8: Delt førsteplass Bertil Svendsen / GM Torbjørn R. Hansen
Beste B-spiller (1750-2000):  Håkon B. Vestli
Beste C-spiller (1500-1750):  Odd Ristesund
Beste D-spiller (1350-1500):  Svein E. Ruud
Beste E-spiller (0000-1350): Stig Slorafoss

Resultater Hurtigliga runde 8 (Turneringsservice)

Sammenlagtstilling –  topp 5 i hver klasse etter runde 8
Klasseinndelingen for hver spiller ble definert ved oppstart av hurtigligaen – og spillerne kjemper om førsteplassen i sin klasse uavhengig av evt. endringer i internratingen i løpet av høsten:

Permalink

Undertegnede har nok blitt kreditert for 3 poeng noen andre har tatt i klasse C, jeg har ikke samlet mer enn 10 poeng på de 5 rundene jeg har deltatt.

Reply
    • 24/10/2015 at 15:49
      Permalink

Takk for at du sier i fra – det stemmer nok som du sier. Det er blitt feilaktig registrert tre poeng på deg i Runde 3. Dette er nå rettet.