Hurtigligaen runde 9

44 spillere fordelt jevnt på to grupper samlet seg på Stjernen i dag, klare for en ny runde i Hurtigligaen etter påske-pausen. Stjernen’s lokaler var oppgradert med TV skjermer der resultater ble presentert fortløpende, til stor interesse for spillerne. Stjernens ledelse lover flere nyvinninger denne våren.

I gruppe 2 var det Lasse Midtstue (4.5) som ubeseiret gikk av med seieren på kvalitet foran Oddbjørn Sjøgren som var på en ny visit i gruppe 2. I gruppe E var det raketten Tomislav Marosevic (3.0) som stakk av med seieren.

I gruppe 1 var det Kaloyan Kostadinov som stakk av med førsteplassen med full pott og 5 poeng forran Evgeny Kulikov på 4.0. Elvis Chikwati (3.5) vant B gruppen, mens spiller nummer en Odd Ristesund (3.5) vant C gruppen.

Resultater

Sammenlagt resultater