Hurtigligaen (09) – Kaloyan på toppen av lista!

Litt vårsol legger ingen demper på sjakklysten, 44 spillere møtte opp til ukas Hurtigliga. Kaloyan Kostadinov kom for sent til første runde, men med bare seire resten av kvelden vant han gruppe A halvpoenget foran Frode Lillevold. Bildet over er fra siste runde, hvor både Kaloyan og Finn Egeland sto på 3,5 poeng – men mens Kaloyan vant på andrebord var det Frode som tok seieren på førstebordet.

I ratinggruppe 2 var det John Olav Kroken som vant med 3 poeng, halvpoenget foran veteranen Odd Ristesund.

Resultater finner du på Turneringsservice.

I gruppe B var Jan Hugo Eriksen suveren, og gikk gjennom kvelden uten å avgi noen poeng. På plassene bak fulgte Anders Helgerud og Carl Fredrik Enevold på 4 poeng, begge avga helpoeng til Jan Hugo. I ratinggruppe 4 var det Terje Nyheim som stakk av med premien med sine 3,5 poeng.

Sammenlagtliste for hurtigligaen våren 2019 finner du her.

Takk for nok en hyggelig sjakkveld, og velkommen tilbake neste gang!