Lynlørdag 01.04: Rapport fra Stjernen

2 spillere endte på lik poengsum i gruppe A, kvalitet avgjorde dermed rekkefølgen. Vinner av gruppe A ble Gisle Salem med 7 poeng. Med lik poengsum: Sigurd Loe Grøver. Kristoffer Haugland ble beste spiller fra ratingklasse B med 5 poeng.

Pål Aadnekvam vant gruppe B med 7 poeng. Gabriele Zippi fulgte så med 6.5 poeng. Terje Nyheim ble beste spiller fra ratingklasse B med 6 poeng.

Vinner av gruppe C ble Mandar Thombre med 8 poeng. Jan Hugo Eriksen fulgte så med 7 poeng. Med lik poengsum: Mathias Kolberg Eriksen. Jon Andre Hvoslef-Eide ble beste spiller fra ratingklasse B med 5 poeng.

Totalt var det 31 spillere i 3 grupper som deltok denne lørdagen, fordelt på 10 deltagere i gruppe A, 11 deltagere i gruppe B, 10 deltagere i gruppe C. Det ble spilt 145 partier, hvorav 6 endte remis. Gjennomsnittlig rating på deltagerne var 1458 poeng.

Det er uvisst hvor mange som gikk på limpinnen, men dette var altså en aprilspøk – det ble spilt vanlig lynsjakk 🙂

Full resultatliste på Turneringsservice. Lynlørdag arrangeres normalt hver lørdag, velkommen tilbake!