Hurtigligaen: Finn tar en trippel!

Finn Egeland viser strålende hurtigsjakkform for tida, og vinner for tredje uke på rad. Og for andre gang på rad med 5 av 5 poeng. Bak ham fulgte fire spillere på 4 poeng. For å avgjøre andreplassen måtte vi helt ned på tredje kvalitet (dvs. ratingprestasjon) for å finne premievinneren – det ble Serif Music, knepent foran Frode Lillevold.

Hmm, er det ikke Hurtigligaen som er den største sjakkfesten?!

Pål Aadnekvam sikret seieren i ratinggruppe 2 med 3.5 poeng, mens Andreas Lorange vant ratinggruppe 3 med 3 poeng. I ratinggruppe 4 var det flere med 2 poeng, blant disse hadde Alexander Rowley klart best kvalitet.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og 40 blide sjakkspillere! Neste torsdag er det skjærtorsdag og spillefri, men vi ønsker velkommen tilbake torsdag om to uker!