Kaloyan 5 strake i sterkt felt!

26 deltakere fant veien til Seilduksgata 11 i kveld, i Hurtigsjakkligaens 13. runde. Kaloyan Kostadinov gikk gjennom de 5 rundene uten å avgi noen poeng, og tok en klar seier i turneringen foran Alexander Flaata og Finn Egeland på de neste plassene, begge med 4 poeng. Kaloyan måtte kjempe for poengene mot både Mats Persson og Aslak Haanshuus de to siste rundene, begge disse partiene kan spilles gjennom i turneringsservice (Persson – Kostadinov | Kostadinov-Haanshuus). B-premier til Bjørn Fosdahl (3,5 poeng) og Leif Kverndal (2,5 poeng). Stjernetrekket ble vunnet av Per Omtvedt.

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtliste

På sammenlagtlista har Kjell Børre Grebstad fortsatt en solid ledelse, og med kun to runder igjen er det bare Per Omtvedt på andreplass som fortsatt har en teoretisk mulighet til å ta igjen ledelsen. Kampen om 2.-plassen sammenlagt ble ikke mindre spennende etter kveldens runde, halvpoenget bak Omtvedt er det ikke mindre enn 4 spillere! Espen Wasshaug beholder klatrertrøya med en fremgang på 118 ratingpoeng.