Kvisvik vant Hurtigliga 14 – Grebstad vinner sammenlagt

18 deltakere i kveld, Kaloyan Kostadinov startet som vanlig sterkt og satte motstanderen matt i alle de 4 første rundene. I siste runde ble det imidlertid tap i et spennende parti mot FM Brede A. Kvisvik. Kvisvik vant dermed turneringen med 4,5 poeng – bare Espen Sollum klarte å ta et halvpoeng fra kristiansunderen. B-premie gikk til John Olav Kroken med 3 poeng.

Etter kveldens turnering er det klart at ingen kan ta fra Kjell Børre Grebstad ledelsen i sammendraget. Kjell Børre vinner dermed sammenlagtpremien på 1000,- for andre sesong på rad, vi gratulerer! Når det gjelder kampen om andreplassen og B-premien er det fortsatt svært jevnt – 5 spillere kjemper om andreplassen sammenlagt, Kaloyan har klatret oppover på lista de siste ukene og er nok favoritt. Ristesund beholder taket på B-premien, 1 poeng foran Rune Justad. Det går mot en spennende sesongfinale neste uke!

Resultater  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Klatrer’n 5 på topp

  1. +121 Espen Wasshaug
  2. +70 Rune Justad
  3. +69 Raymond Vagle
  4. +67 Kjell Børre Grebstad
  5. +55 Kim Halvor Hartvig

 

Stjernetrekket

Stjernetrekket var i kveld en sluttspillsoppgave av det vanskelige slaget – selv ikke Fritz klarte å finne løsningen her. Da var det kanskje heller ikke så rart at ingen av deltakerne klarte å løse oppgaven. Ser du hvits vinsttrekk i stillingen under?