Juleavslutning

25 medlemmer fant veien til Stjernens juleavslutning tirsdag kveld. Sesongen ble avsluttet med pizza, servering og gjennomgang av to sjakklige høydepunkter fra høstsen. Espen Wasshaug tok oss igjennom Christian Harstads vinstparti mot Kaloyan Kostadinov fra hurtigligaens 5. runde og Kostadinovs vinstparti mot GM Hammer fra forrige ukes simultan. Harstads parti ble tildelt skjønnhetspremien på 500,- kr. for Hurtigligaens høstsesong. Kvelden ble avsluttet med en uhøytidlig lynturnering hvor Serif Music vant A-gruppen og Harald Mottang B-gruppen. Takk til alle som har vært innom klubben i høst og velkommen tilbake 3. januar!

2 thoughts on “Juleavslutning

  • 19/12/2012 at 15:18
    Permalink

    Tusen takk for en hyggelig juleavslutning og et begivenhetsrikt år!

  • 26/12/2012 at 00:03
    Permalink

    Tusen takk til dere som styrer og steller så utmerket for medlemmene!!

Comments are closed.