FM Andersen med ny seier i Hurtigligaen!

Hurtigligaens 8. runde ble en spennende turnering, der FM Lars Even Andersen til slutt gikk seirende ut med 4,5 poeng, foran Kjell Børre Grebstad og Øystein Andersen, begge med 4 poeng.  Odd Ristesund endte på 4. plass med 3,5, men ledet underveis etter seire mot Grebstad og Omtvedt, og remis mot Kostadinov. B-premien gikk til John Olav Kroken som tok 3 poeng og sterk ratingprestasjon (3. høyeste ratingprestasjon i turneringen!).  Finn Egeland holder ledelsen i sammendraget, nå bare ett poeng foran Ristesund. Det er imidlertid mange poeng igjen å spille om, bakfra kommer solide Hurtigligatravere som Grebstad, Kostadinov, Omtvedt og Andersen.

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Stjernetrekket

Ukens Stjernetrekk ble vunnet av John Olav Kroken som fant hvits beste trekk i stillingen under: