Kaloyan vant til slutt!

Selv med gryende vår og solskinn på Grünerløkka, stilte hele fjorten personer til lynsjakkturneringen klokka 15:00 i Sjakklubben Stjernens lokaler. Turneringen ble vellykket, og inneholdt det meste av kjennetegnene til lynsjakk: feiltrekk, tap på tid med overlegen stilling, rene bukker og elegante ulovlige løpertrekk.

Klasse A: Kaloyan 1.pl – Sigurd Ofstad 2.pl
Det var lenge spenning om hvem som skulle vinne Gruppe A, men i siste runde ble det hele avgjort da Sigurd fikk det overraskende tøft mot Oddbjørn Ørsnes og Kaloyan vant sitt parti. Gudmund Stenersen havnet på tredje, etter at tiden hans rant ut mot B-klassevinneren i siste runde.

Klasse B: Vegard Ramstad 1. pl
Denne lørdagen ble det altså full klaff for B-gruppespilleren Vegard, som med 9 poeng vant gruppen suverent og havnet på 3.plass totalt. Lynturneringen spilles med K-faktor på 20, så ved neste anledning rykker han nok opp i A-gruppen med et ratinghopp på + 60.

Velkommen til ny lunturnering kommende lørdag med oppstart kl 15:00! (kr 30,- for medlemmer / 50,- for ikke-medlemmer)

Endelig resultatliste (Turneringsservice)