Oslomesterskapet 2013

Stjernen arrangerte årets Oslomesterskap i helgen og det ble  Gudmund Stenersen som får æren av å smykke seg med tittelen Oslomester 2013. A-gruppen ble spilt som en 6-manns Bergerturnering,  og i tillegg til Gudmund fikk også Daniel Kovachev og Aleksander Flaata 3,5 poeng. Kvalitetsberegningen kunne ikke skille Daniel og Gudmund, sistnevnte får tittelen da ha vant det innbyrdes oppgjøret i siste runde. Gratulerer!

Stjernens ære ble forsvart av Per Omtvedt som måtte nøye seg med tre remiser.

I B-gruppen tok Eirik Søreng fra Akademisk en klar seier med 4,5 poeng på 5 runder. Her var det 8 deltagere og Svein E Ruud endte på 3 poeng.

Deltagerantallet var ikke det høyeste, konkurransen med Stavanger Open som starter 8.5. må kanskje ta noe av skylden, men vi håper kretsen neste gang kan finne fram til arrangører i noe bedre tid enn tilfellet var denne gangen.

Resultatliste (Turneringsservice)

Finalerunden i klubbmersterskapet spilles 07. mai!
Siste runde i klubbmesterskapet spilles 7.5 og det største spenningsmomentet er kanskje om Finn Egeland kan gjenta bedriften fra høstturneringen hvor han presterte 9/9. Heidi Røneid får en tøff oppgave her. Ellers er det kamp om andreplassen mellom Milan Kutrovac og Bjørge Vestli som begge har spilt en sterk turnering.  Bakenfor lurer Bjørn Fosdahl hvis begge skulle trå feil i siste runde. Lenger ned er det jevnt og relativt store utslag ratingmessig for mange.