Storfint amerikansk besøk!

På iniativ fra FM Nils Ragnar Grotnes (1.bords spiller på Stjernen`s 1.lag), så fikk vi besøk av en amerikansk delegasjon, hvor mange hadde deltatt på Sveins minnesturnering i OSS.

Sveins minnesturnering  

Ruller dere litt nedover på denne linken så ser dere blant annet et flott bilde av Shania Peters, i dyp konsentrasjon over sjakkbrettet. I tillegg fikk vi hilst på den sympatiske John Mccarthur, som lokket smilene frem i oss alle. Vedkommende fikk 2.plassen i en liten uhøytidlig hurtigsjakkturnering over 5 runder. Kaloyan Kostadinov var nok en gang nødeløs og avgav bare en vennskaplig remi etter 10 trekk mot nevnte Mccarthur. I B-gruppen stakk Rune Justad av med 1.plassen. Den siste amerikanske spillende hedersgjesten som ikke har blitt nevnt, var Katherine S Davis

Resultater

(se bort fra ratingtallene, som primært bare ble satt av undertegnende for å rangere folk riktig i 1.runde)

Vi ønsker amerikanerne velkommen tilbake, muligens allerede i forbindelse med neste norges visitt som antagelig kan bli i den 7.utgave av den utmerkede Svein`s minnesturnering.

Fortsatt fin sommer!

Kjell