Sommeravslutning!

En svært vellykket avslutning av sesongen, der brett og brikker ble flyttet ut og klubbens medlemmer kunne nyte sommeren i vår flotte bakgård på Grünerløkka. Det ble riktig så hyggelig stemning med pizza og påfølgende utendørs lynturnering. Evgeny Kulikov vant en pose Twist etter 13 (!) strake seire, det samme gjorde Rune Justad som ble beste B-spiller. Takk til alle som stilte opp på sommeravslutning og bidro til en svært trivelig sjakklig og sosial kveld!

Resultater sommerlyn

Skjønnhetspremien fra vårens Hurtigsjakkliga ble også kåret i kveld – vinneren av 500,- ble FM Hallvard Ådnøy (Black Knights) for fremragende kombinasjonsspill i avslutningen av partiet mot Gudmund Stenersen (SOSS). Ådnøy ofret begge tårn for å sette matt med løperne. Klikk på lenken under for å spille gjennom partiet og den lekre avslutningen!

Stenersen – FM Ådnøy (Hurtigligaen runde 5)

Terminliste for høstsesongen vil bli publisert på nettsiden, klubben åpner igjen med vanlig drift etter ferien 1. august med åpen klubbkveld og hurtigsjakkturnering, det blir lynsjakk hver lørdag som vanlig fra 3. august, Hurtigsjakkligaen settes i gang 22. august, og 1. runde av høstturneringen spilles 3. september. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkomne til ny sesong til høsten!

God sommer!