Forrykende Hurtigligafinale!

Det ble deltakerrekord med 34 spillere i finalerunden av Hurtigligaen høsten 2013. Vegard stekte vafler som bidro til god stemning!

Det var klart på forhånd at det ville bli en hard kamp om sammenlagtseieren. IM Maxim Devereaux har toppet sammenlagtlista gjennom store deler av sesongen, men ble passert på målstreken av Kaloyan Kostadinov som serverte storspill og slo til med sin 3. strake 5-poenger! Vi gratulerer Kaloyan med 1.premie på 1000,-! Maxim plukket 3,5 poeng i kveld og må dermed nøye seg med 2.premien på 500,-. Nykommer i Hurtigligaen, Joel Uddén, gjorde en sterk prestasjon med 4 poeng og går rett opp i A-gruppa neste sesong. Terje Nyheim sikret sammenlagtpremien på 500,- i B.-gruppa, etter nok en solid turnering og 3 poeng. Når det gjelder klatrer-premien, gjenstår det noe finregning før vinneren offentliggjøres. Vinneren av skjønnhetspremien avsløres på juleavslutningen 17. desember.

Vi minner også om simultan med IM Torbjørn R. Hansen neste uke, som er åpent og gratis for Stjernens medlemmer.

Resultater  |  Sammenlagtliste

Vi takker alle for en flott sesong i Hurtigligaen, med mye godt spill og morsomme torsdagskvelder. Ekstra hyggelig er det med alle nye bekjentskaper, vi vil ønske alle velkomne tilbake til ny sesong i Hurtigligaen i januar! Følg med på nettsiden, terminliste for 2014 blir lagt ut før jul. Sjekk terminlista for å se hva som skjer i klubben i desember, det blir blant annet simultan, kurs i angrepssjakk, mye hurtigsjakk og juleavslutning med lynsjakk.

Partier

Runde 1

Runde 15-1

Runde 2

Runde 15-2

Runde 3

Runde 15-3

Runde 4

Runde 15-4

Runde 5

Runde 15-5

Stjernetrekket

Mange trekk som vinner for sort i stillingen under, Dag Henning Larsen fant Dxa2+!! som fører til matt i 12 trekk

Stjernetrekket runde 15