Kaloyan foran Black Knights i Hurtigligaen!

Mens Carlsen og Anand har hviledag i Chennai, møtte 21 deltakere til 13. runde i Hurtigligaen.  Endelig klarte en Stjernen-spiller å bryte Black Knights-dominansen denne sesongen. Kaloyan var ubeseiret og toppet lista med 5 poeng. Han meldte seg også på i kampen om sammenlagtledelsen, som IM Maxim Devereaux fortsatt har et lite grep om etter kveldens andreplass og 4 nye poeng. For å hente inn ledelsen trenger Kaloyan minst én turneringsseier og bør ta 5 poeng. B-gruppa ble i kveld vunnet av Halvor Hartvig med 3 poeng, foran Leif Kverndal med 2 poeng. Med dette resultatet klatret Halvor opp i sammenlagtledelse i gruppe B, med Terje Nyheim bare halvpoenget bak. Sammenlagtseieren kommer trolig til å stå mellom disse to, og det blir jevnt de to siste rundene. Nykommer Trond Henanger bet godt fra seg, og kapret 2 poeng etter seiere mot Espen Wasshaug og Odd Ristesund, samme poengsum fikk Bendik Johannesen som også er fersk i Hurtigligasammenheng. Veldig hyggelig med nye ansikter i klubben!

Resultater  |  Sammenlagt

Velkommen tilbake neste torsdag!

Partier

Runde 1

Runde 13-1

Runde 2

Runde 13-2

Runde 3

Runde 13-3

Runde 4

Runde 13-4

Runde 5

Runde 13-5

Stjernetrekket

Kaloyan var en av få deltakere som svarte riktig på kveldens oppgave, og vant dermed en gratis deltakelse i Stjernens Hurtigliga! Klarer du å se sorts beste trekk i stillingen under?

Stjernetrekket runde 13