Hurtigligaen i gang!

Sesongpremieren av Hurtigligaen 2014 ble en hyggelig kveld med hele 31 deltakere, mange nye fjes og rekordhøy premiering – 3 pengepremier i begge klasser. Etter 5 runder var det til slutt Per Omtvedt som stakk av med førstepremien på 400,- (!), etter å ha plukket 4,5 poeng. Like mange poeng fikk Finn Egeland på andreplass og 200,- i premie. Tredjeplass og 100,- gikk til Joel Udden med 4 poeng. B-gruppa ble vunnet av John Olav Kroken med 3,5 poeng og 200,- i premie. 2.plass gikk til Odd Ristesund (100,-) og 3.plass til Leif Kverndal (50,-), begge med 3 poeng.

Nytt av sesongen er tidskontrollen – 10 minutter med 5 sekunder tillegg. Denne endringen ga flere spennende sluttspill og færre fortvilende tidstap.

Resultater

Velkommen tilbake neste uke!

Partier

Runde 1

Runde 2

Runde 1-2

Runde 3

Runde 1-3

Runde 4

Runde 5

Runde 1-5

 

 

2 thoughts on “Hurtigligaen i gang!

 • 01/02/2014 at 11:40
  Permalink

  Jeg ser at tabellen er oppsatt med offiisielle NSF-tall hva angår rating. Således figurerer undertegnede med rating 1427. Men som kjent har Stjernen sin interne hurtigsjakkrating som ligger til grunn for klassifiseringen. På denne har vel undertegnede 1497 («skreddersøm for B-status» -OR) som vi skal beholde som utgangspunkt gjennom hele turneringen. Følgelig ville det være mer opplysende å holde seg til denne ratingen ved reultalistene, slik at alle kan se hvor en selv og konkurrentene hører hjemme.

  • 04/02/2014 at 20:07
   Permalink

   Hei Odd, det har du helt rett i, det er Hurtigligaens internrating som teller. Du og et par av de andre deltakerne lå inne med feil rating, dette er nå rettet opp.
   Mvh, Espen Wasshaug

Comments are closed.