29 deltakere og god stemning!

Andre runde av Hurtigligaen er unnagjort, og fem premier ble delt ut. For første gang i Hurtigliga-sammenheng ble det satt opp en C-premie øremerket beste spiller med under 1200 i Stjernens internrating. Den gikk til Arvid Eikevik, som fikk 100 kroner og applaus. Det ble stående ovasjoner også for Georg Børresen, som fikk 400 kroner da han vant A-klassen uten å avgi poeng. Finn Egeland tok andreplassen. I B-klassen var Rune Justad i form og vant med pene fire poeng, foran Halvor Hartvig med 3,5. Eneste skår i spillegleden var at de tre første partiene på livebrettet ikke ble registrert. Turneringsleder John Olav Kroken er den skyldige, han glemte å sette brettet på «on». Ikke lett med denne nye teknologien.

Resultater  |  Sammenlagtliste

Partier

Runde 3

Runde 4

Runde 2-4

Runde 5

Runde 2-5