Børresen ubeseiret i 12. runde av Hurtigligaen!

Det begynner å dra seg til i toppen av både A- og B-gruppene, og mange spillere har byttet plass på sammenlagtlisten etter at vi begynte med stryking av de dårligste resultatene.

Det var 28 deltakere i Hurtigligaens 12. runde. Georg Børresen kom seg ubeseiret gjennom turneringen og vant A-klassen foran Fransisco Gonzales . Terje Nyheim vant B-klassen på kvalitet foran Leif Gulliksen, og C-premien gikk til Arvid Eikevik.

Nå er det tre runder å gjøre det på for dem som kjemper om sammenlagtpremier, og ingenting er avgjort. Men det blir ikke spilling torsdag 1. mai! 13. runde spilles uka etter, 8. mai. Velkommen!

Stjernetrekket

Mange med riktige svar denne gangen, av disse ble Pål Sundby trukket som vinner av en gratis deltakelse i Hurtigligaen. Stillingen er hentet fra et parti mellom L. Christiansen og A. Karpov, hvor sistnevnte nettopp har flyttet løperen til d6. Ser du hvordan hvit tidlig avgjorde partiet?