Østlandsserien 1. runde

Stjernen 2 – Akademisk 2

Østlandsserien startet denne helgen, 2.lagene til Stjernen og Akademisk møttes til dyst på søndag i 3. divisjon avd. C. På papiret lå det an til å bli et jevnt oppgjør, og det skulle det også vise seg å bli. Daniel tapte relativt raskt etter at dronningen hans ble fanget etter å ha snappet en bonde på h2. Espen fikk opp en god stilling fra en Benkø-gambit, dermed var det 1-1. Etter at Leif sikret remis i et sluttspill med ulikefargede løpere, skulle det altså avgjøres på 1. bord, der Børge hadde opparbeidet seg tidsnød og etter hvert en vanskelig stilling i sluttspillet. Etter noen raske trekk sto han imidlertid løper over og hadde ingen problemer med å stanse sorts bønder. Dermed remis, og uavgjortresultat 2-2 i lagkampen. Neste runde spilles 7. desember, da er det hjemmekamp mot Larvik.

Borge_zeitnot
Her har Børge akkurat flyttet løperen med bare 3 sekunder igjen på klokka. Heldigvis er det 30s tillegg per trekk!

Stjernen 1 – Bærum

Stjernen 1 fikk en fin start på 2.divisjon og vant komfortabelt 3,5 – 0,5 mot Bærum.

1.bord: Gudmund Stenersen (s) – Ivar M Dahl : 1/2 – 1/2

2.bord: Finn Egeland (h) – Jan Rambø: 1 – 0

3.bord: Kjell B Grebstad (s) – Per Tveten: 1 – 0

4.bord: Per Omtvedt (h) – Eirik S. Enersen: 1 – 0

 

One thought on “Østlandsserien 1. runde

  • 02/11/2014 at 20:33
    Permalink

    Fint parti, Espen!

Comments are closed.